Image description

DE KLEIN VELDEKENS

Samen met MPI Oosterlo zet HETGEVOLG een duurzaam traject op

DE KLEIN VELDEKENS

Samen met MPI Oosterlo zet HETGEVOLG een duurzaam traject waarbij we de kracht van het theater inzetten om ervoor te zorgen dat de ‘andere’ kunstenaars het vermogen in zichzelf ontdekken en opnieuw de moed vinden om bij het dagelijkse leven aan te knopen.

 

 

In onze dagelijkse praktijk zien wij dat de mensen uit onze ‘hartenprojecten’ langzaam maar zeker doorgroeien naar het reguliere leven en zich sterker integreren in de samenleving (vrije tijd, werk, gezin).

 

Met MPI Oosterlo schrijft HETGEVOLG een verhaal over meerdere jaren. Zo kunnen we de impact van dit traject over lange termijn onderzoeken. De deelnemers zien mekaar ook buiten de context van de bijeenkomsten en krijgen in de loop van het traject ook de verantwoordelijkheid om nieuwe deelnemers in te wijden, zodat zij hun verworven competenties weer aan anderen kunnen leren.

 

Een eerste presentatie is gepland in 2022.
Meer info volgt later.

 

Ook een Hartenproductie bij u op school of organisatie?

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG