Ons huis

HETGEVOLG ligt in hartje Turnhout, op wandelafstand van de Grote Markt in de Otterstraat. Iedereen is hier meer dan welkom. Je kan hier gewoon wat zitten soezen, een babbeltje slaan, broeden op nieuwe ideeën of je handen uit de mouwen steken.

 

Ontmoet onze hartenspelers

Wees welkom in ons ministerie van dromen

Van ma to vrijdag tussen 9 & 17u

HETGEVOLG heeft een groot hart voor mensen die buiten het reguliere maatschappelijke circuit vallen: anderstalige nieuwkomers, jonge vluchtelingen, mensen in armoede …
Met hen zetten wij graag projecten op en geven op die manier ‘de ander’ een gezicht met een verhaal. Een verhaal waarin iedereen zich herkent. Waardoor ‘de ander’ plots dichtbij is. De kracht van het theater zorgt ervoor dat zij opnieuw de kracht in zichzelf ontdekken en opnieuw de moed vinden om bij het dagelijkse leven aan te knopen.

HETGEVOLG ligt in hartje Turnhout, op wandelafstand van de Grote Markt in de Otterstraat. Iedereen is hier meer dan welkom. Je kan hier gewoon wat zitten soezen, een babbeltje slaan, broeden op nieuwe ideeën of je handen uit de mouwen steken.

Wil u een activiteit organiseren in onze theaterzaal? Vergaderen? Repeteren? …

HETGEVOLG beschikt over een bijzonder en functioneel gebouw, waarin een prachtige zaal met 170 stoelen, perfect voor theater voor de middelgrote zaal, maar ook lezingen, concerten, conferenties en andere activiteiten kunnen hierin plaatsvinden.

In HETGEVOLG bevinden zich voorts een repetitiezaal, kantoren, een vergaderzaal en een atelierruimte voor de techniek.

 

contacteer ons

Of je nu kwetsbaar bent of niet, arm of rijk, dik of dun, of je nu stinkt of niet stinkt: dat is allemaal bijzaak. Hoofdzaak is: we gaan samen een stuk maken. Stefaan Degand

Onze hartenspelers

introtekst hartenspelers

onze hartenspelers

Hartenspeler worden?

HETGEVOLG organiseert geen audities of sollicitatiegesprekken. Je hoeft ook geen papieren voor te leggen of geld neer te tellen. Het enige wat we van je vragen is jezelf te zijn. Kom langs voor een kop koffie, thee, een glas water. Kijk, voel, luister en vertel. Voor je ’t weet ben je een Hartenspeler.

Kom een keer langs in ons huis

steun ons!

we zoeken er

100

Om onze Hartenprojecten te blijven realiseren zoeken we 100 weldoeners, 100 mensen met een groot hart, 100 personen die weten: geven maakt je niet armer, integendeel.

  • stort jaarlijkse 40 euro of maandelijkse 5 euro.
  • Krijg 45% van uw gift terug! *

*Giften aan HETGEVOLG zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per fiscaal jaar (1 januari t.e.m. 31 december). Via uw belastingen krijgt u 45 % van uw gift terug.

wordt één van de 100 >

Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG