Image description

STEMMEN VAN DE ZIEL

Een samenwerking van HETGEVOLG, CCHA & dienst Samenleving stad Hasselt

STEMMEN VAN DE ZIEL

Voor 50 jaar CCHA/cultuurcentrum Hasselt
maar vooral omdat de kunsten waarde geeft aan ieders verhaal creëren we met HETGEVOLG, STEMMEN VAN DE ZIEL.

regie: Stefan Perceval
Een productie van HETGEVOLG, CCHA & dienst Samenleving stad Hasselt

 

Theatergezelschap HETGEVOLG (Turnhout, Leopoldsburg) heeft een groot hart voor mensen die buiten het reguliere maatschappelijke circuit vallen. Mensen die omwille van omstandigheden in kwetsbare posities leven. Mensen voor wie het leven vol dagelijkse uitdagingen steekt. Mensen die hun weg zoeken.

HETGEVOLG zet samen met hen projecten op en geeft op die manier ‘de ander’ een gezicht met een verhaal. Een verhaal waarin iedereen zich in herkent. De kracht van het theater zorgt ervoor dat zij opnieuw de kracht in zichzelf ontdekken en opnieuw de moed vinden om bij het dagelijkse leven aan te knopen.

De medewerkers van HETGEVOLG stellen zich daarbij op als luisteraar, soms als gids en nog vaker als sherpa. Van daaruit gaat het richting co-auteurschap en maken ze met zijn allen een verhaal dat op een professionele manier gebracht wordt.

Voorjaar 2022 zetten de Hasseltse partners al een eerste verkennend traject op, vanaf september starten de wekelijkse repetities.

Kom kijken en luisteren naar deze aangrijpende theatervoorstelling, naar dit verhaal recht uit het hart, genereus en begeesterend!

Foto’s door Mies Cosemans

Tickets

Geen Evenementen

Deze voorstelling boeken?

Wil je die voorstelling boeken of als schoolvoorstelling inplannen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG