Image description

VOGELVLUCHT

VOGELVLUCHT

Deze theaterproductie brengt in deze bijzondere tijden een groep bijzondere mensen samen; mensen die kwetsbaar zijn, bijvoorbeeld omdat ze in armoede leven, een fysieke of mentale beperking hebben of op de vlucht zijn. Vanuit eenvoudige en universele vragen ontwikkelt zich een verhaal dat het publiek echt raakt, VOGELVLUCHT.

Door hun betrokkenheid bij deze theaterproductie komen de deelnemers uit hun isolement en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Er is nooit een plan. De mens in de kunstenaar en de kunstenaar in de mens staat centraal. Regisseur Stefan Perceval gebruikt geen externe inspiratiebronnen, maar de verhalen en de woorden van de deelnemers als voedingsbodem voor de voorstelling. VOGELVLUCHT is een eerste kennismaking met de rijkdom aan verbeelding die in Tienen aanwezig is.

VOGELVLUCHT is een project van HETGEVOLG, Samenlevingsopbouw Tienen en Erm in Erm onder leiding van Stefan Perceval.

Ook een Hartenproductie bij u op school of organisatie?

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG