Image description

PODCASTS

Luister naar 3 bijzondere verhalen van vier mensen die in kwetsbare situaties leven

PODCASTS

HETGEVOLG is een theaterwerkplaats waar we vertrekken vanuit het rotsvaste geloof dat elke mens ergens binnenin een kracht heeft die hem kan helpen opnieuw zijn plaats in de samenleving op te eisen/in te nemen.De enige voorwaarden zijn een juiste bedding (geloof & vertrouwen) en een brede toegangsdeur (de kunsten).Hierdoor bereikten we in de loop der jaren een zeer ruime groep mensen die allemaal op de een of andere manier tussen de (te grote) mazen van het maatschappelijk vangnet vielen.Een groot deel van hen konden we een nieuw perspectief bieden waardoor hun leven op verschillende vlakken (emotioneel, sociaal, lichamelijk) een positieve wending kreeg.

In deze podcasts voor de POTKASTEN presenteert HETGEVOLG verhalen van mensen die in kwetsbare situaties leven in onze maatschappij. Door naar hun verhaal te luisteren, door hen een respectvolle plaats te bieden, door hen de kans te geven hun verhaal te delen met anderen, vinden ze de kracht in zichzelf en worden toeschouwers en andere betrokkenen zich meer en meer bewust van de kracht die deze mensen met zich meedragen.

Credits

regie: Marit Stocker
opname en muziek: Kris Auwers

Soundcloud afspeellijst (3 podcasten)

Karina

Karina of Carina of Karin?  Het doet er niet toe voor deze Hartenspeler van HETGEVOLG.

Vijf jaar geleden wandelde ze HETGEVOLG binnen zonder naam en overwon haar koudwatervrees om over drempels te stappen. Haar verhaal is een krachtige getuigenis van een gekwetste jeugd en hoe je dit later kan inzetten om andere te helpen.

Rita

Hartenspeler van HETGEVOLG, Rita werd al vroeg weduwe met twee kleine kinderen.  In een Antwerpse dancing ontmoet ze een prachtige Griekse zeekapitein die met haar een nieuw leven wil opbouwen in Griekenland.

Nele en Ludo

Hartenspeler van HETGEVOLG Nele lijdt aan een spierziekte en wil liefst een vogel zijn. In haar verhaal vertelt ze over hoe een tochtje met een vissersboot onschuldig lijkt maar toch de schuld van alles is.

Hartenspeler Ludo krijgt een diagnose waarbij hij opzoek gaat naar solidariteit en de kracht om zijn verhaal met jou te delen.

Hartenspelers in deze productie

Ook een Hartenproductie bij u op school of organisatie?

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG