Lisette

Lisette

Gewoon mezelf zijn, bij HETGEVOLG, bij deze stuk voor stuk warme lieve mensen.

Mijn naam is Lisette.
Een naam betekent  niets. Het is de persoon die de naam draagt die de waarden van het leven moet ontdekken. Ik was bijna 50 jaar toen mijn leven een andere wending kreeg. Een nieuwe start, een nieuw leven. Ik noem het mijn tweede kans leven. Ik was vrij. Eindelijk kon ik mezelf zijn. Mijn woorden werden niet meer afgekeurd,  mijn gedachten mochten hun eigen leven leiden, en alles wat met cultuur te maken had mocht ik nu op mijn eigen manier ontdekken en beleven.

Toneelgroep Groot Familie met als regisseur Stefan Perceval  was de start van alles.
Door hem heb ik het het toneel van HETGEVOLG van Turnhout leren kennen. Ik ben blij dat ik  de  kans gekregen heb om mee te acteren, in het stuk ‘Brug Van Hoop’.
HETGEVOLG is een gevolg van acteurs met een moeilijke levens achtergrond. Maar allemaal met een warm hart. Ze leggen hun ziel bloot bij elke toneel opvoering.  En door de cultuur en de opvang van de medewerkers van HETGEVOLG, kunnen ze met kleine stapjes hun leven verder opbouwen met gelukkig zijn.

Ik ben dankbaar dat ik mee heb mogen acteren in ‘Brug Van Hoop’. Het was een mooie ervaring, waarvan ik er nog zo veel van zou willen hebben. Gewoon mezelf zijn, bij HETGEVOLG, bij deze stuk voor stuk warme lieve mensen.