Image description

Een heel leven voor je

Productie van HETGEVOLG en Stadstoeren

Een heel leven voor je

EEN HEEL LEVEN VOOR JE speelt zich af na het feest. Als de confetti is gaan liggen en de deuren van de feestzaal gesloten zijn .

We hangen nog wat rond op de parking en spreken opnieuw de woorden uit die enkele uren daarvoor onverstaanbaar in een zee van muziek en stemmen waren verdwenen. De liefdesverklaringen en de misverstanden die elkaar afwisselden terwijl de personages alleen maar opzoek zijn naar wat hen een heel leven lang samen brengt. 

Productie: HETGEVOLG en Stadstoeren
Regie: Iris Bouche & Marit Stocker
Spel: de Hartenspelers

 

HETGEVOLG is een begrip in Turnhout en ver daarbuiten.
Omdat er nooit ‘waar en wanneer’ is; er is een ‘overal en altijd’.
Omdat we bij HETGEVOLG geloven in de mens, achter hun muurtje kijken, meebouwen aan hun vleugels tot ze sterk genoeg zijn om weg te vliegen.

 

In EEN HEEL LEVEN VOOR JE zet HETGEVOLG een duurzaam traject op met bewoners uit verschillende Turnhoutse wijken en vertrekt hierbij vanuit hun concrete leefomstandigheden. HETGEVOLG is in een eerste fase een verzamelaar van dromen en verlangens.

 

EEN HEEL LEVEN VOOR JE vertrekt vanuit de mens die er staat. Niet vanuit een theorie of een methodiek, maar vanuit de mens. Zo schrijven we een verhaal met de mensen uit de wijken voor de mensen van de wijken. Zo is EEN HEEL LEVEN VOOR JE een ode aan een onschatbaar heden en een verleden waarvan de kostbaarheid in vele gevallen pas jaren later wordt ingeschat.

 

 

 

Campagnebeeld Stadstoeren 2023 © Hanna van Dun
www.stadstoeren.be

 

 

 

Hartenspelers in deze productie

Tickets

Geen Evenementen

Deze voorstelling boeken?

Wil je die voorstelling boeken of als schoolvoorstelling inplannen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG