Image description

STILLE HELDEN

Stille Helden is een productie van HETGEVOLG voor het Turnhoutse Stadsfestival ‘21

STILLE HELDEN

Voor deze eerste editie van het Turnhoutse stadsfestival kijkt HETGEVOLG samen met zijn vaste Hartenspelers terug op een tijd waarbij we niet mochten samen zijn. Een tijd waarbij deze spelers elkaar zagen zonder elkaar te zien. Een tijd waar eenzaamheid de maat aan gaf. Een tijd die als een mes groeven trok in harten en zielen. Een tijd waar we allemaal Helden waren, Stille Helden die dagdagelijks kleine overwinninkjes deden op datgene wat onoverwinbaar leek. Ook ras actrice Chris Lomme liep door diezelfde tijd samen met onze Hartenspelers.

Credits

Spel: Chris Lomme en onze Hartenspelers
Regie: Stefan Perceval
Technische ondersteuning: Kris Auwers

Wie zijn onze Hartenspelers?

HETGEVOLG vertrekt vanuit het rotsvaste geloof dat elke mens ergens binnenin een kracht heeft die hem kan helpen opnieuw zijn plaats in de samenleving op te eisen/in te nemen.

De enige voorwaarden zijn een juiste bedding (geloof & vertrouwen) en een brede toegangsdeur (de kunsten).

Hierdoor bereikte HETGEVOLG in de loop der jaren een zeer ruime groep mensen die allemaal op de een of andere manier tussen de (te grote) mazen van het maatschappelijk vangnet vielen.

Een groot deel van hen konden we een nieuw perspectief bieden waardoor hun leven op verschillende vlakken (emotioneel, sociaal, lichamelijk) een positieve wending kreeg. Dit zijn onze Hartenspelers.

Wie is Chris Lomme?

Een grande dame van het Vlaamse theater waar liedjes over bestaan maar evengoed iemand die heel eenzaam kan zijn.

Hartenspelers in deze productie

Deze voorstelling boeken?

Wil je die voorstelling boeken of als schoolvoorstelling inplannen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG