Image description

The Isomo Project II

productie van Iris Bouche en HETGEVOLG in coproductie met Het Laatste Bedrijf

The Isomo Project II

‘The Isomo Project II’ is een dansvoorstelling waarin choreograaf Iris Bouche de relatie tussen taal, beweging, waarneming en transformatie onderzoekt.

Productie: Iris Bouche en HETGEVOLG in coproductie met Het Laatste Bedrijf
Dans: Hernán Mancebo, Saïd Gharbi, Anya Senognoeva
Muziek: Kobe Proesmans en Aarich Jespers

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter.

Het uitgangspunt is experimenteren met audiodescriptie: de voorstelling verdiept zich in het beschrijven van dans en wil van die beschrijving zelf een esthetische ervaring maken zodat beweging ook toegankelijk wordt voor mensen die slechtziend of blind zijn.

Hoe luister je naar beweging? Hoe kan taal geïnterpreteerd worden als bewegingsvorm? 

The Isomo Project II  zet in op nieuwe visuele woordenschat voor de omschrijving van de beweging, dans en diverse lichamen. Samen met dansers Hernán Mancebo, Saïd Gharbi, Anya Senognoeva, en muzikanten Kobe Proesmans en Aarich Jespers zet de voorstelling de zintuigen op scherp en worden verschillende manieren van visuele en auditieve perceptie afgetast.

Tickets

Geen Evenementen

Deze voorstelling boeken?

Wil je die voorstelling boeken of als schoolvoorstelling inplannen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG