Image description

WOLKENDROOM

THEATER TARTAAR & HETGEVOLG

WOLKENDROOM

Iedereen heeft familie. Een grote of kleine familie, een familie als een warm nest of een afwezige familie, een familie die graag fietsen of een familie die liever niksen, familie die luid roepen of….familie dus.

In WOLKENDROOM staat ieders familie centraal en geeft de spelers de mogelijkheid om lijnen te trekken vanuit hoe zij nu in het leven staan, naar een punt dat ze willen bereiken en welke rol familie daarin heeft….van een kinderwens over een familiefeest tot samen op vakantie gaan.

spel: spelers van Zonnelied vzw en theater Tartaar
productie: Theater Tartaar & HETGEVOLG in coproductie met Het Laatste Bedrijf
regie: Stefan Perceval
muziek: Kris Auwers
assistent regie: Marit Stocker
Kostuums: Mieke Vermeiren
Licht:
Frank Haesevoets
Geluid:
Ben Bonner

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter.

THEATER TARTAAR speelt een unieke rol in Brussel en de Brusselse rand / West – Brabant, als enige sociaal – artistieke theatergezelschap dat in deze regio opereert. THEATER TARTAAR zet de kunsten als motor in op ontmoeting en integratie met een bijzondere focus op maatschappelijk kwetsbare mensen. Met WOLKENDROOM creëren we een hoogwaardige kwalitatief eindproduct samen met HETGEVOLG, dat in Vlaanderen een voorbeeldfunctie is van een inclusieproject dat sterk inzet op de kwaliteit van het eindproduct.

Steeds vertrekken we vanuit het geloof dat kunst de meest ultieme vorm van inclusiviteit is. Maatschappelijk kwetsbare doelgroepen een stem geven, co-auteurschap aan een kunstwerk genereert niet alleen voldoening maar ook waardering waardoor ze zelfwaarde en een positief zelfbeeld vormen het fundament van waaruit mensen voldoende kracht putten om de stap te zetten naar de samenleving.

Het concept is eenvoudig: De mens staat centraal. Niet de leeftijd, niet de beperking, niet de mislukking. Sterker nog: de leeftijd, de beperking, de mislukking zijn net de kracht om een nieuwe dynamiek teweeg te brengen. Stefan Perceval

Partners in dit verhaal zijn:

THEATER TARTAAR mag zich nestelen in de warme armen van vzw Zonnelied en werkt met spelers met een beperking uit deze voorziening waarvan 1/3e Brussel, 1/3e regio Pajotteland, 1/3e regio Opwijk en Merchtem en het groeit.

HETGEVOLG, zet  zijn brede netwerk in om samen met THEATER TARTAAR op zoek te gaan naar de beste vorm om werk te presenteren en te spreiden in Vlaanderen en Europa.

ZENDER, een samenwerkingsverband van 15 gemeentebesturen uit Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei is mede – toeleider, kennisdeler, inspirator, ambassadeur, verbinder van de verschillende actoren door middel van residenties, stages, trajectbegeleiding die een inkijk geven in het maak- en productieproces, zodat bijvoorbeeld sociaal – culturele werkers ervaringsgericht ondervinden wat inclusief werken betekent.

Tickets

12jun20:0021:30WOLKENDROOM - Theater TARTAARproject van theater TARTAAR, HETGEVOLG en in coproductie met Het Laatste Bedrijf20:00 - 21:30(GMT+00:00) Kerkstraat 4 , 1742, Ternattickets en info

Deze voorstelling boeken?

Wil je die voorstelling boeken of als schoolvoorstelling inplannen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

contacteer ons

deel via
Volg hetgevolg op

Ontvang onze HARTENBRIEF

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe. Ontvang daarom geregeld onze elektronische hartenbrief en we houden je op  de hoogte over datgene waarvan ons hart overloopt…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HETGEVOLG vzw
Otterstraat 31, 2300 Turnhout
T: 014 42 63 27
E: info@hetgevolg.be

Ondernemingsnr: 0431.113.134

Het Gevolg is vrijgesteld van Btw op basis van artikel 44 §2 9°
BNP PARIBAS FORTIS : BE 85 0017 2994 7106

HETGEVOLG

HETGEVOLG